Forfattere og info kanaler.

På denne side vil jeg fortælle lidt om de forfattere jeg dyrker og hvor jeg henter viden og dokummentationer for min baggrund til hjemmesiden.

Min liste er nok for nogen en mærkelig sammensætning  Men i Psykologiens verden  kommer tingene ikke i rækkefølge, men hele tiden bliver en blanding af livets gang.

Jeg har den mening at bøger skrevet af stoppede atleter for det meste er af dårlig kvalitet, det er bøger der er skrevet i panik, for at de nu ikke er i rampelyset mere og så prøver med en bog, men IP mæssigt og livssportsligt ligegyldig info. Dog kan der være enkelte som Mette Blocks ; Bliv din egen træner. (kan ikke købes mere, men jeg har enkelte brugte til salg endnu)

Forfatterne sætter jeg op  med lidt undertekst . De er ikke i bestemt rækkefølge på nær den første, som har haft umådelig  stor betydning for et godt liv gennem årene.

Storm Pedersen  .            Hold dig munter.  Når jeg har storm som nr 1 er det fordi han har virkelig været en af dem som har været med til at livsforlænge ved at have noget at grine af. Feks sagde han at de bidende bemærkninger kommer først når man har mistet tænderne. Det er jo bemærkninger der vedligeholder telomerne og dermed emumforsvaret. 

Victor Borge                    Smilet er den korteste afstand.  Han var en stor komiker på klaver,. Læs bogen , det er en rørende historie om en kunstner der aldrig glemte sine rødder, Måtte flygte til USA under anden verdenskrig , men besøgte Danmark mindst en gang årligt. I hans bog  slutter han med ; jeg erkender min alder, jeg ved godt jeg somme tider kan se træt ud. Jeg går lidt langsommere.  Men jeg ser mere.                                                                           Jeg vil gerne have man husker mig med et smil.. Ikke med en plade på væggen. For smilet er trods alt den korteste afstand imellem mennesker.

Willi Railov                      Bedst når det gælder

Peter holm                       Autogen træning

John Engelbrecht              Livsmod og langsomhed

Mette Bloch                      Bliv din egen træner.

Arne Sørensen                   Fodbolden ruller

Bente Klarlund                  Yngre med årene

Victoria Frennova              Livets Dans

Imran Rashid                    Sluk

Imran Rashid og Rikke Østergårds   Mærkbarhed

Hvordan vi mistede følingen med livet og hvordan vi finder den igen. Tiden er Coronakrisen.

Lone Kyhlmann og Kirk       Afskaf alderdommen.  Bliv i de voksnes rækker. En rigtig god bog om den nedgørelse af ældre i samfund , familie arbejde, måden vi taler til ældre, overbeskytter der ligner måden vi taler til børn på. tilbyder os på en måde der tangerer overbeskyttelse med nedværdigelse til følge. Påtrængende hjælpsomhed. God bog som enhver over 25 år bør læse

 

      Flere undertekster kommer senere.