Træning på organismens betingelser

Træn med og uden digitalt værktøj

Den digitale verden vi lever i kræver at vi bliver bevidste om de farer der ligger som er betydeligt større end vi forestiller os. Millioner af mennesker over hele verden er på vej til at blive digitalt afhængige. og den massive mængde data der dagligt fosser igennem vore hjerner, truer med at sende en hel generation ud i et liv fyldt med stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærværd og empati. Menneskets DNA  ændrer sig hele menneskeheden  igennem, stille og roligt, i takt med vores levevis, men vores levevis har de seneste 50 år taget en fart som vores hele menneske har det rigtig skit med. Det drejer sig om vores kost der ikke mere er alsidig, og det drejer sig om nedbryning af jerneceller foråraget af digitaliseringen.Mængden af data hjernen udsættes for fra internet, er de sidste 4 år mere end de sidste 100 år, og det kan den ikke pludselig klare.

Har vi eksempler på det er skadeligt med digitalisering, ja.

Forskning viser.

Det at hjernen ikke får tid til at hente i hukommelsescenteret ( tindingelap) gør at den mister træning og celler dør. Vi oplever et stigende antal mennesker der helt ned i halvtreds års alderen bliver dement.

Vi oplever at skolebørn er dårligere til at læse og skrive og flere skoler har forbudt telefoner med i timerne med godt resultat.

Vi oplever at mænds sædkvalitet ikke er iorden, flere og flere søger hjælp til graviditet, hvor forskere mener det er  biltelefonen i lommen omkring skødet.

Når jeg skriver dette er det for at gøre opmærksom på at træne hele livet udfra mekaniskdigitale hjælpemidler ikke er nogen god ide for vores DNA og dermed helbred.

Nu er jeg ikke modstander af at man på eliteplan eller andet op til en alder omk de 40 år men herefter må man begynde at træne på organismens betingelser, ellers går man i stykker, og det er altså slet ikke kedeligt, det er der man bliver god til at lytte til sin krop og aflæse organismens signaler, så ud med det digitale og hovedtelefonerne når du passerer de 40.Prøv at tænke,at det er det teknikken der former din organisme helt frem til sin senalder. det kan kun gå galt.

At træne på organismens betingelser betyder at din hjerne arbejder , den får ikke digitalt værdiløse informationer, den styrer det hele, og din videnbank ( hukommelsescenteret) på det psykologiske felt forbedres.

Mere når jeg får tid.